Monday, June 15, 2009

MANFAATKAN KAEDAH BARU YANG KAMI GUNAKAN BUAT ANDA YANG MENANTI LUKISAN POTRET

-Cara penghantaran lukisan potret ini berlainan daripada yang ada di pasaran sekarang,anda cuma e-mail gambar yang hendak dipotretkan….jimat masa,jimat kos,jimat segalanya..

-anda tidak perlu menjadi pak sanggup,duduk terkaku dihadapan pelukis sampai lenguh dan terus mengeluh.

-konsep kami menjimatkan masa anda,cuma perlu berikan gambar,dan anda boleh buat urusan seharian anda tanpa gangguan.

-tiada kos lebih kerana hanya berurusan melalui emel

-masa potret anda disiapkan adalah dalam masa sekurang-kurangnya seminggu,tetapi sebelum genap seminggu,emel potret anda akan siap…(rajin-rajinlah check e-mail)

-potret anda ditunjukkan dalam saiz thumbnail(136x200pixels) sebelum anda membuat pembayaran.

-pembayaran boleh melalui akaun maybank dan paypal.(sekiranya anda bukan menetap di Malaysia,anda juga boleh membuat tempahan potret daripada pihak kami)

-bukan warganegara Malaysia,anda perlu berikan harga permulaan iaitu dengan membuat pembayaran 50% daripada harga potret yang anda ingin tempah kerana ini merupakan jaminan daripada anda.(warga asing sahaja dikenakan syarat ini)

-pelukis mempunyai bakat,kreativiti dan tunjuk ajar guru-guru lukisan yang berkecimpung dalam bidang ini berpuluh-puluh tahun lamanya...

-99% lukisan tangan dan 1% scanner setup(untuk adjust brightness dan sharpness)

-anda boleh print menggunakan photopaper(pergi kedai gambar berdekatan),dengan menggunakan photopaper,anda bebas untuk membuat keputusan sama ada anda ingin print photopaper bersaiz 4R,3R,A4 dan lain-lain…

-hasil potret yang kami berikan kepada anda,anda bebas edit dan meletakkan tambahan kata-kata hikmah,ayat-ayat jiwang,kata-kata semangat,peribahasa dan lain-lain mengikut kemahuan anda sendiri….

-kaedah ini dikatakan lebih sistematik dan sesuai untuk anda yang berada di seluruh malaysia,anda tidak perlu posing dan duduk terkaku di hadapan kami,anda cuma berikan gambar posing anda untuk kami lukiskan.

-anda boleh menghantar gambar untuk dipotretkan,pihak kami bukan sahaja melukis gambar bersaiz ukuran passport,tetapi pihak kami juga boleh melukis gambar anda berdiri(dari hujung rambut sehingga ke hujung kaki),gambar anda bersama-sama rakan anda dan lain-lain.

-hantarkan gambar yang anda ingin dipotretkan,pihak kami akan sentiasa memastikan bahawa lukisan potret kami adalah tepat dengan gambar yang anda berikan.

-kepuasan anda, jaminan kami

No comments:

Post a Comment

CARA MELUKIS POTRET,ANDA PUN BOLEH MENCUBANYA....

CARA MELUKIS POTRET,ANDA PUN BOLEH MENCUBANYA....